SSI TEČAJI POTAPLJANJA

SSI tečaji potapljanja za odrasle | za otroke | cenik

  

SSI tečaji potapljanja za odrasle

Smo mednarodna ekipa izkušenih inštruktorjev potapljanja s posluhom za potrebe in želje naših strank. Pri svojem delu učenja potapljanja uporabljamo sodobne didaktične materiale, ki strankam olajšajo spoznavanje tega čudovitega športa. Pri učenju potapljanja uporabljamo kvalitetno in zanesljivo opremo. Nudimo celo vrsto potapljaških tečajev, od začetniških do tečajev za potapljaške profesionalce. Zagotavljamo kontinuirano izobraževanje v potapljanju, če si le tega želijo naše stranke. Svojim strankam svetujemo in pomagamo pri izbiri in nakupu opreme. Naši tečaji so prijazni do strank, kvalitetni in prilagodljivi. Za svoj denar tečajniki dobijo res kvaliteten potapljaški tečaj, ki jim bo omogočil samostojno potapljanje. Naše stranke so tudi naši sopotapljači po končanem potapljaškem tečaju. Organiziramo celo vrsto potapljaških aktivnosti, ki vsakemu, ki si to želi, omogočajo resnično uživanje v potapljanju. Varnost in udobje potapljačev je vedno na prvem mestu.

10700079_809408172435176_5523251062869367554_o

Tudi če še nikoli niste bili pod vodo, ste prišli na pravo mesto. Poskusite — všeč vam bo. Potapljanje je lahko, zabavno in vznemirljivo. Odkrijte nov svet! Občutite občutek svobode ob drsenju skozi modrino! Doživite nove avanture in raziskujte neodkriti svet. Spoznajte nove prijatelje! Potapljanje je mnogo lažje kot si mislite! Spoprimite se z novimi izzivi in se podajte v nov svet! Potapljanje je čudovita aktivnost, ki ponuja vse od srce razbijajočega razburjenja do tihe sprostitve.

2

Z digitalnim sistemom usposabljanja postavlja SSI povsem nov standard v izobraževanju potapljačev. Ne eni strani imamo UČENJE V DIGITALNI obliki, na drugi pa PRAVO POTAPLJANJE – Celoviti prvovrstni video posnetki skupaj s številnimi ilustracijami, animacijami in slikami spodbujajo učenje. Kot se boste lahko tudi sami prepričali, je SSI z uporabo sodobne tehnologije izboljšal učno izkušnjo na način, da boste lahko, kadarkoli in kamorkoli boste šli, dostopali do vsega kar potrebujete. Pričnimo z učenjem – tečaji vas spodbujajo z videi in animacijami. Svoje znanje pa lahko preizkusite z interaktivnimi vprašanji.

app_google app_itunes

Če ste torej pripravljeni na nove avanture, ki jih prinaša življenje potapljača, nas obiščite in se udeležite potapljaškega tečaja. Dive SSI aplikacija je “Vse-v-enem potapljaško orodje“, saj lahko z njo dostopate do učnih gradiv, dnevnika potopov in potrdil o opravljenih tečajih. Z nakupom digitalne Diamond verzije, lahko s pomočjo SSI aplikacije do vaših gradiv dostopate brez internetne povezave preko tablice ali pametnega telefona. Pojdite na spletno trgovino App Store in si brezplačno prenesite DiveSSI aplikacijo – na voljo za iOS in Android!

SSI tečaji potapljanja za otroke

Kids_Dive

Scuba Rangers – Tudi otroci se lahko potapljajo! 8 – 12 let ?

Potapljanje je vznemirljiv šport. Počutil se boš kot astronavt, ki brez teže lebdi v vesolju. Potapljači so raziskovalci, arheologi, lovci na zaklade in znanstveniki. Vsak dan odkrijejo čudovite stvari, saj so oceani, reke in jezera zadnji neraziskani koščki našega planeta. Potapljači se potapljajo tudi zaradi zabave in avantur. Vidiš lahko različne morske organizme in še tisoče različnih rib.

Če je potapljanje to, kar si želiš početi, preveri SSI Scuba Ranger program. Pripravljen je bil posebej zate— otroke stare od 8 do 12 let. Ko si star 10 let se lahko že vpišeš v Junior potapljaški tečaj in postaneš certificirani SSI potapljač. Potapljanja se boš učili v varnem in zaščitenem vodnem okolju. Uporabljal boš pravo potapljaško opremo, se naučil vse o potapljanju in podvodnem svetu, se igral podvodne igre in počel še veliko zabavnih stvari. Kot Scuba Ranger boš lahko delal stvari, ki se jim boš čudil ti in tvoji starši!

SCUBA RANGERS ni samo potapljaški tečaj. Z vključitvijo otroka v SCUBA RANGERS tečaj lahko postane potapljanje dolgoročna aktivnost! Otroci se med tečajem učijo o našem okolju, nabirajo potapljaške izkušnje in se zabavajo. Preizkusili se bodo v potapljanju z ladje ali nočnih potopih s podvodnimi svetilkami.

Varnost otrok je naša glavna skrb. SCUBA RANGERS program lahko učijo le posebno izurjeni inštruktorji v zaščitenih vodah do največ 4 metrov globine. V vodi, ki je globlja kot 1,5 metra, ima vsak mladi potapljač svojega inštruktorja. SSI inštruktorji lahko učijo le pod okriljem SSI potapljaškega centra. Ta koncept, ki je edinstven v vsej potapljaški industriji, zagotavlja neposreden nadzor vseh aktivnih SSI profesionalnih potapljačev in s tem visoko kakovost njihovega poučevanja. Scuba Ranger inštruktorji učijo po strogih SSI standardih. Vsi imajo za seboj tudi posebno urjenje poučevanja otrok. Med Scuba Rangers aktivnostmi je varnost vedno na prvem mestu, standard en inštruktor na enega potapljača je vedno upoštevan.

main12

Junior Open Water Diver

Že imate od 10 – 14 let? Potem je že čas, da pohitite in postanete certificirani potapljač. Spremenite svoje SCUBA RANGERS dosežke v pravo potapljaško kariero! To da postanete SSI Junior Open Water Diver (Potapljač odprtih voda) je najboljši začetek vaših potapljaških avantur!

Poskrbeli bomo, da se res dobro seznanite z veščinami in opremo, ki jih boste uporabljali. Začeti je lahko! Vpišite se v tečaj OPEN WATER DIVER (POTAPLJAČ ODPRTIH VODA). SSI tečaj je zasnovan tako, da se lahko teorije naučite doma takrat, ko vam to najbolj odgovarja. Pri tem so vam lahko v pomoč spletna aplikacija, barvni priročnik, sami pa izberete možnost, ki vam najbolj odgovarja. Za potope v bazenu in zaščitenih vodah vam bo vaš inštruktor priskrbel odgovarjajočo potapljaško opremo, v kateri se boste počutili kot v drugi koži. Preden začnete s potopi v odprtih vodah, boste imeli boste dovolj časa za vaje in privajanje na podvodno okolje.

DSCN2078 DSCN2100

Po končanem začetnem tečaju, boste postali certificirani SSI potapljač Junior Open Water Diver. SSI certifikacija je priznana po celem svetu, zato so vaše potapljaške dogodivščine lahko brezmejne.Ta program vam zagotavlja, da v celoti izkusite potapljanje. Izurili se boste v pravih veščinah, pravem znanju in pravih izkušnjah, da se boste na potopih v odprtih vodah počutili varno in samozavestno, spremljal pa vas bo tudi vaš inštruktor.

Začnite avanturo že danes!

Pokličite naš SSI potapljaški center in začnite vaše potapljaško izobraževanje že danes! Tukaj je seznam tečajev, ki so na razpolago Junior potapljačem:

  • Junior Scuba Diver
  • Junior Open Water Diver
  • Junior Advanced Adventurer
  • Junior Specialty Diver
  • Junior Advanced Open Water Diver

Ko končate certifikacijo Junior Open Water Diver, se lahko potapljate skoraj povsod! Zapomnite si le, da se lahko potapljate le skupaj s starši ali skrbniki, če so le ti certificirani potapljači, ali z aktivnim profesionalnim potapljačem.

×