Snorkeling / Potapljanje na vdih

main05

POTAPLJAŠKE POČITNICE

Potapljanje na vdih je čudovit način za začetek vaših podvodnih dogodivščin. To je vaša priložnost, da začnete z raziskovanjem novega čudovitega sveta. Potapljanje na vdih je primerno za vse starosti, zagotavlja vam akcijo in sprostitev – kar koli si pač želite.

ŽE STOLETJA SKRIVNOSTNA LEPOTA PODVODNEGA SVETA FASCINIRA ČLOVEŠTVO.

Danes si bolj kot kadar koli prizadevamo za dogodivščinami v sodobnem svetu. Hrepenimo po občutku breztežnosti v vodi, plavanju z morskimi živalmi in občudovanju čudovitih podvodnih grebenov.

Potapljanje na vdih je vznemirljiva aktivnost za stare in mlade, v kateri lahko uživate z le malo opreme in treninga. Potapljanje na vdih je čudovita aktivnost preko celega leta, ne glede na to, kje živite. Od raziskovanja pisanih morskih grebenov, do odkrivanja vašega  jezera ali reke, povsod lahko uživate v potapljanju na vdih.

DA BI V POTAPLJANJU NA VDIH KAR NAJBOLJ UŽIVALI, SE MORATE NAUČITI PRAVIH VEŠČIN IN SPOZNATI PRAVO OPREMO, KAR NAJLAŽJE NAREDITE NA TEČAJU SNORKELING (POTAPLJANJE NA VDIH).

S potapljanjem na vdih lahko kombinirate še druge aktivnosti (npr. Digitalna podvodna fotografija) in naš potapljaški center vas lahko pri tem usmeri na pravo pot. Hitro boste videli, da potapljanje na vdih ni le ena od počitniških aktivnosti, temveč vznemirljivo preživljanje prostega časa, ki vam nudi neomejene možnosti.

s_snorkeling_SS-930x372

 Slike

Potapljanje na vdih

×